Rodinný a zábavný bazén
Felújított családi medence egyedi interaktív vízijátszótérrel a "Vizi várral". Vízesések, vizágyúk, csúszdák, zuhanyok ,500 literes óriás vödör, kilátó -ez mind nagyszerű szórakozást kínál az egész család számára.
29-33°c 369.00m2 0,30-0,80m
Polokrytý sedací bazén
A teljes vízfelület 550 m2, ülőhelyekkel, masszázssugarakkal van felszerelve. A medence 1/3 a le van fedve, a többi rész nyitott, a fedett résztől kis átjáróval elválasztva.
36-38°c 550.00m2 0,96-0,96m
Rekreačný bazén
A medencében való tartózkodást kellemessé teszik a vízsugarak illetve  és mini-vízesések. Nyáron a tűző naptól árnyékoló védi a kedves vendégeket.   Rossz időjárás esetén a medence vizének hőfoka eltérhet az előírt vízhőmérséklettől. A medence egész évben üzemel!
30-35°c 483.00m2 1,20-1,20m
Krytý bazén
A medence atipikus formájú és lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra minden korosztály részére.
27-31°c 291.40m2 1,20-1,20m
Slider 2
Pezsgöfürdőben a kiáramló vízsugarak masszírozzák a testrészeket. Élénkítő, izomlazító és keringés serkentő hatása van.
30-34°c 19.65m2 0,60-0,60m
KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN
A 2015 -ös év újdonsága A medence egész évben lehetőséget nyújt az aktív sportolásra, valamint  úszótanfolyamokon való részvételre minden korosztály részére. Az úszósapka viselése kötelező ! A medence egész évben üzemel!
25-30°c 212.50m2 1,00-1,80m
Krytý detský bazén s hracími elementmi
Pancsoló gyermekmedence csúszdával , színes játékelemekkel, gyengéd vízsugarakkal
27-31°c 20.00m2 0,40-0,40m
Letni świat przygody
ÚJDONSÁG! ÉLJE ÁT  A NYÁR SZORAKOZÁSSAL ÉS PIHENÉSSEL TELI PILLANAIT  NYÁRI ELMÉNYVILÁGUNKBAN!
Plavecký bazén
A medence 2019. szeptember 15.-ig üzemel! Az úszómedence,  ideális az úszás és az aktív sportok szerelmeseinek.  A medence csak a nyári hónapokban üzemel!  
20-25°c 1176.00m2 1,80-1,80m
Taliansky bazén
A medence 2019. szeptember 15.-ig üzemel! A medence fokozatosan mélyül így minden korosztály részére kellemes és aktív kikapcsolódást nyújt.  Azon kedves vendégeinknek  akik szeretik az adrenalint  és nem félnek a víztől ajánljuk az egyedülálló élményt nyújtó  Csúszdaparkunkat, mely az olasz medence mellett található. A medence csak a nyári hónapokban üzemel!    
25-28°c 313.00m2 0,80-1,60m
Vonkajší detský bazén s hracími elementmi
A kinti gyermekmedencénkben megtalálható egy gyermekcsúszda a KÍGYÓ és számos vízijáték, mint például a vízágyú.
27-31°c 263.00m2 0,30-0,30m

3D virtuális séta

Nyitvatartási idő

Hétfő - Vasárnap

09:00 - 21:00

Aktuális

detský bazén

A fedett gyermekmedence nem üzemel!

Tovább
thermal corvius

A legkényelmesebb módja a jegyvásárlásnak

Tovább
bazénový komplex

sodrófolyó, a hullámmedence a  játékelemekkel felszerelt gyermekmedence ,  magasugró-torony ................

Tovább

Árlista

ÁRLISTA 2019-es évre Hétfő - Péntek
3 órás / 1 napos
Hétvégén/Ünnepnapon/Főszezon
3 órás / 1 napos
Felnőttek 8,50 € / 10,00 €  9,50 € / 11,00 €

Gyerek 3 éves kortól 15 éves korig,

rokkantnyugdíjas

6,00 € / 7,00 €  7,00 € / 8,00 €
Felnőtt  62 éves kor felett 7,50 € / 8,50 €  8,50 € / 9,50 €
Családi csomag  (2+1)* x €/ 24,50  x € / 27,00 €
Nagyszülői csomag (2+1)* x €/ 21,50 € X  €/  24,00 €
Gyerek 3 éves korig INGYENES INGYENES

  Bővebb árlista

http://kotomatrisi.ru/ http://http://mianews.ru/ www.ipoboard.ru http://http://rus-lan.ru/ irbis-uni.ru rmusk.ru www.taxinarod.ru www.nextminecraft.ru www.delighta.ru http://http://dalrosmed.ru/ kulibinauto.ru www.vitroshop.ru http://http://mir-slovo.ru/ www.originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-9-klass originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii originaly-dokuments.com/gorod/nizhnij-tagil http://www.originaly-dokuments.com/gorod/vologda http://www.originaly-dokuments.com/gorod/saratov originaly-dokuments.com/spetsialnosti/yurist www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/povar http://www.originaly-dokuments.com/gorod/krasnodar originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-11-klass originaly-dokuments.com/gorod/ekaterinburg http://www.originaly-dokuments.com/attestaty http://www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/bukhgalter originaly-dokuments.com/gorod/omsk http://www.originaly-dokuments.com/gorod/novosibirsk originaly-dokuments.com/gorod/sankt-peterburg https://originaly-dokuments.com/gorod/chelyabinsk https://originaly-dokuments.com/gorod/orjol www.originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-bakalavra www.originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-magistra https://originaly-dokuments.com/spetsialnosti/menedzher https://originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii/diplom-kolledzha https://originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii
купить диплом института
https://diplomansy.com/diplom-spetsialista https://diplomansy.com/diplom-magistra https://diplomansy.com/kupit-diplom-s-provodkoj https://diplomansy.com/diplom-tehnikuma https://diplomansy.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-sankt-peterburg https://diplomansy.com/kupit-diplom-ekaterinburg diplomansy.com/kupit-diplom-samara diplomansy.com/kupit-diplom-v-ufe http://www.diplomansy.com/diplom-spetsialista diplomansy.com/diplom-magistra http://www.diplomansy.com/diplom-tehnikuma www.diplomansy.com/attestat-shkoly https://diplomansy.com/kupit-diplom-v-gorode http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-sankt-peterburg www.diplomansy.com/kupit-diplom-nizhnij-novgorod www.diplomansy.com/kupit-diplom-samara diplomansy.com/kupit-diplom-chelyabinsk https://diplomansy.com/kupit-diplom-rostov-na-donu www.eonline-diploma.com/kupit-diplom-o-vysshem-obrazovanii-oficialno http://www.eonline-diploma.com/kupit-diplom-s-zaneseniem-v-reestr eonline-diploma.com/kupit-diplom.-otzyvy www.eonline-diploma.com/kupit-diplom-medicinskogo-kolledzha http://www.eonline-diploma.com/diplom-magistra
купить диплом о высшем образовании
http://http://zgorka.ru/ www.kurovskoye.ru http://jamdom.ru/ http://http://koleso-rf.ru/ http://http://spbmedu.ru/ zheldor-city.ru www.elsogroup.ru mezhdunarodnik.ru mgeu.ru medinkur.ru http://deti-journal.ru/ www.profkniga.ru tdgoodwin.ru www.zurbazar.ru edu-osa.ru www.nfrap.ru http://tech-edu.ru/ www.rusblues.ru http://http://moy-bereg.ru/ www.originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-9-klass https://originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii https://originaly-dokuments.com/gorod/nizhnij-tagil originaly-dokuments.com/gorod/vologda originaly-dokuments.com/gorod/saratov www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/yurist https://originaly-dokuments.com/spetsialnosti/povar https://originaly-dokuments.com/gorod/krasnodar originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-11-klass www.originaly-dokuments.com/gorod/ekaterinburg originaly-dokuments.com/attestaty http://www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/bukhgalter http://www.originaly-dokuments.com/gorod/omsk http://www.originaly-dokuments.com/gorod/novosibirsk originaly-dokuments.com/gorod/sankt-peterburg www.originaly-dokuments.com/gorod/chelyabinsk https://originaly-dokuments.com/gorod/orjol originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-bakalavra www.originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-magistra http://www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/menedzher http://www.originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii/diplom-kolledzha http://www.originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii
купить диплом о высшем образовании