FIZETÉS CHIP KARKÖTŐVEL

Fizetés chip karkötővel az éttermekben a termálfürdő egész területén

AZ ÉTTERMEKBEN VALÓ FIZETÉS CHIP KARKÖTŐVEL

IInstrukció a helyes használatra:

A pénztárnál a látogató érkezéskor a karkötőre  befizeti az elöleget /min.5,00 EUR, max. 50,00 EUR. Az előleget bankkártyával is meg lehet fizetni, de az el nem fogyasztott  összeget az elszámoláskor ( a termálfürdőből való távozáskor)  készpénzben adjuk vissza.
A pénzösszeg befizetéséről  ajánljuk a számlát gondosan eltenni.
Az éttermekben a chip kártyás fizetést előretessék jelezni!!!
A termálürdö területén a karkötővel történő fizetés az összes étteremben és a büfében lehetséges  a befizetett előleg értékéig. A karkötőbe befizetett előleg felett  a számlát a vendég készpénzzel egyenlítheti ki.

 A narancssárga chip karkötők használói a fürdőből való távozáskor kapják vissza a karkötőn fennmaradó összeget és csak ezután hagyhatják el a fürdő területét.

A fekete karkötők használóira a következő szabályok érvényesek:

A fekete karkötőn fennmaradó összeget  nem kell minden nap a fürdő elhagyásakor elszámoltatni a pénztárnál hanem  elég a rekreáció legutolsó napján.
Példa:  A 4 napra feltöltött fekete karkötőbe a befizetett előleget a vendég az utolsó napig felhasználhatja, csak az utolsó napon a fürdő elhagyása előtt igényli vissza a  pénztárnál a fennmaradó összeget.

Fontos figyelmeztetés!

A  termálfürdő látogatója saját maga felel a befizetett előleg elszámolásáért az utolsó napon, mert a beléptető rendszer nem figyelmezteti / a beléptető renszer figyelmeztetés nélkül kiengedi a látogatót/. Az összes belépés felhasználása után az új belépések feltöltésénél a megmaradt előleg kinullázódik, és az előleg visszafizetése nem lehetséges!  Amennyiben újból szeretnék belépőjeggyel és előleggel feltölteni a fekete karkötőt, vigyázni kell arra, hogy az előző belépéseket merítsék ki, illetve az előleget rendezzék a pénztárban, mert ha rátöltenek belépést illetve előleget, akkor a fekete karórán maradt belépés és az előleg is kitörlődik, és nincs lehetőségünk visszafizetni a belépést és az  előleget!!!
 

KÍVÁNUNK  ÖNÖKNEK  KELLEMES  PIHENÉST !!!