Sportolni szeretnék és imádom az adrenalint

A Nagymegyeri THERMAL CORVINUS lehetőséget kínál az aktív pihenésre vágyóknak a termálfürdő a fedett és  nyári területén

  • Fedett úszómedence 25x8,5 m , a víz mélysége 1,0 - 1,8 m és a víz hőmérséklete 25-30°C ideális lehetőséget nyújt a úszni vágyóknak az egész év folyamán. A fedett úszómedence még lehetőséget nyújt a sportolók, magánszemélyek úszására, az iskolák, óvodák és a gyerekek úszásoktatására.
  • A nyáron a sportolni vágyók  rendelkezésére állnak a homokos sportpályák /focipálya, röpladba pálya/.
  • Az 50 méteres úszómedence, mely vízfelülete 1176 m2, széllessége 25 m, vízhőmérséklete 25°C az úszás kíváló  sportolási lehetőséget nyújt minden generáció részére.
  • Az adrenalin  szerelmesei kipróbálhatják  Szlovákia leghoszabb mászóparkját a TARZANIA Nagymegyert.   A 650 méter hosszú akadályokkal teli , kalandot, szórakozást és élményeket nyújtó parkot bátran felkereshetik az egyéni és csoportos látogatók, de kiváló színtere a különleges tornaóráknak vagy iskolai és céges kirándulásoknak is.  A TARZANIA nyáron minden nap 10:00 órától 18:00 óráig tart nyitva. Az utószezonban csak jó idő esetén előzetes megrendelés alapján minimum 5 fős csoport részére működik.
  • A főszezonban a kalandot, szórakozást és akciót kereső vendégeknek bártan ajánljuk a  több mint 400 méter csúszófelülettel rendelkező, 4 különleges csúszdából álló Csúszdaparkunkat. (  TUNEL - FUNNEL, VAHADLO, MULTISLIDE, FAMILY SLIDE )
  • A kerékpározás szerelmesei júniustól a termálfürdő információs irodályában bérelhetnek kerékpárt, és átfogó tájékoztatást kapnak a kerékpárutakról és a környék látványosságairól. Csallóköz kiválóan alkalmas kerékpározásra. Az egész régió több kerékpárúttal van összekötve, mely alkamas a gyakorlott és a kevésbbé gyakorlott kerékpárosoknak is. A Duna partján vezet az ismert Dunai kerékpárút, mely Németország, Ausztria, Szlovákia és Magyarországon át vezet. A Dunai kerékpárút Szlovákiai része 168 km. A kerékpárról megfigyelhetjük a környék szépségeit és a csodálatos Duna zegzugait, vagy az érdekes technikai építményt a Bősi Vízierőművet.
  • Nagymegyeren a sport szerelmeseinek részére állnak még teniszpályák és fittness termek.