Parkoló

Fizetett, nem őrzött parkoló    

Az automata parkolási rendszer működése

1. parkolóba való behajtáskor  a sorompó előtt a beléptető terminálon lévő gomb megnyomásával  parkolójegyet  kell  kérni .
2. A  parkolójegy átvételekor a   sorompó   automatikus   felnyílik.   A sorompó felnyitódása után  az Ön által kiválasztott szabad parkolóhelyre le kell parkolni.
3. A parkolójegyet a parkolóból való kihajtásig gondosan meg kell őrizni.  A parkolójegy elveszése esetén 10 EUR díj fizetendő.
4. Nem kell parkolási díjat fizetnie annak a vendégnek, aki a behajtást követően 1 óránbelül hagyja el a parkolót. Az ingyenes 1 órás parkolási idő letelte után parkolási díjat kell fizetni.

 ÁRAK:

 

         ÁR

Személyautó, motorbicikli

     3,00  EUR    

Autóbusz -  1 napos csoportos kirándulóknak

     0,00 EUR

Lakókocsi + személyautó és lakókocsi / 1 nap

    12,00 EUR

Autóbusz  -  3 éjszaka / 4 nap      25,00 EUR

Autóbusz hetijegy / 7 nap /

    50,00 EUR

Térítési díj a  parkolójegy, megrongálásáért, elvesztéséért

    10,00 EUR

 

5. A parkolóból való kilépés akkor lehetséges, ha a  vendég az ingyenes 1 órás  időszakokat meghaladó parkolás esetén a parkolási díjat a díjfizető automatánál vagy a termálfürdő pénztárában kifizette. ( a díjfizető automata  meghibásodása esetén kérjük a parkolási díjat a termálfürdő pénztárában megfizetni)
6. A díjfizető automatánál történő fizetés esetén kérjük követni az automatán  lévő utasításokat.
7. A  parkolóból  való  kihajtás  az  ingyenes  időszakot  meghaladó  parkolás esetén  és az  ingyenes  időszakot  meg  nem  haladó  parkolás  esetén is a   parkolójegy  kiléptető terminálon  történő olvastatásával  lehetséges.
8. A sorompó felnyitódása után hagyja el a parkolót.
9. Amennyiben hosszabb időt tervez eltölteni a termálfürdőben mint 1 óra a termálfürdő jegypénztárában a fürdőbelépővel együtt kifizetheti a  parkolási díjat.
10. Amennyiben elfelejti kifizetni a parkolási díjat   a díjfizető automatában ( non - stop üzemel)  ill.  a termálfürdő jegypénzátárában ( a termálfürdő nyitvatartási ideje alatt )  a sorompó  nem engedi ki a parkolóból.

 

Instrukciók 1 napos csoportos buszos kirándulóknak:
 

1. Az 1 napos csoportos buszos kirándulók részére a  parkolás ingyenes
2. A  parkolóba való behajtáskor  a sorompó előtt a beléptető terminálon lévő gomb megnyomásával  parkolójegyet  kell  kérni
3. A csoportvezető ill. buszsofőr a parkolójegyet a termálfürdő pénztárában térítésmentesen deaktiváltatja.
4. A parkolóból való távozás a deaktivált parkolójegy kiléptető terminálon  történő olvastatásával lehetséges.  
5. . A sorompó felnyitódása után hagyja el a parkolót.

 

Csatolmány Méret
PREVÁDZKOVÝ PORIADOK PARKOVISKA.pdf 204.47 KB