masáž
masáž
masáž
masáž
masáž

Klasszikus masszázs/ Pedikűr / Manikűr

... már több mint 15 éve az Önök szolgálatában a THERMAL CORVINUS fürdőben

 

Napjainkban a stressz és a mozgásszegény életmód egyre több betegséget és panaszt okoz. Szolgáltatásunk segítségével több féle masszázs közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő masszázst, melyet a termálfürdő fedett rekreációs komplexumában található masszázsszalonban gyakorlott masszőreinktől vehet igénybe.

 

Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!


Svéd masszázs ( hát nyak, láb, kéz, talp, vagy akár a az egész testet)

Általánosan elmondható, hogy a klasszikus masszázs egy kiváló terápia a testi mozgékonyság és vitalitás megőrzésére és visszanyerésére. Hat a vérkeringésre, növeli az erőt és a mozgékonyságot, lazítja a feszült izmokat és segít az egész test regenerálódásában.


Relaxációs nyugtató  masszázs

A relaxációs masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, oldja a feszültséget, nyugtató, pihentető és betegségmegelőző hatást vált ki. Kiváló relaxációs lehetőség, ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami a test ritmusának lelassulását idézi elő. Ennek következtében csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés és így megteremtődnek a pihentető alváshoz szükséges feltételek.


Sport masszázs

Nem kell olimpiai versenyzőnek lennie ahhoz, hogy kihasználja a sportmasszázs mély szövetekig ható erőteljes mozdulatainak kiváló hatását. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

 

Egész testet fellazító talpmasszázs

A reflexológia kimutatta, hogy kapcsolat áll fenn a testszervek és a bőrfelület meghatározott pontjai között. Ez a kapcsolat a talpon lévő reflexzónákon a legkifejezettebb. A reflexfelület és a hozzá tartozó szerv közötti kapcsolat kétirányú. A szerv rendellenességei túlérzékennyé, nyomásra fájdalmassá teszik a neki megfelelő reflexpontot. Az ilyen fájdalmas pontok a megfelelő szervek betegségeire utalnak. Ez a kapcsolat fordított irányban is hatékony, tehát a fájdalmas zóna masszírozásával serkenthető a hozzá tartozó szerv öngyógyítási folyamata. Ez a masszázsfajta némi fájdalommal jár, ami csak a masszázs ideje alatt tapasztalható, de utána kellemes közérzetet teremt, és hatékonyan elősegíti a szervezet természetes öngyógyító folyamatát


ÚJDONSÁG - Illólajos  masszázs (HANUS)
Kellemes meleg olajokkal dolgozunk ( bio-napraforgó, kókusz )

Külsőleg az illóolajok természetes hatása háromféle módon mutatkozik meg: a bőrön keresztül felszívódnak, majd a véráram útján közvetlenül kapcsolatba kerülnek a szervezettel, a szervezet egészére nyugtató, serkentő, élénkítő módon hatnak, belégzéskor lelki, érzelmi választ váltanak ki. Mindemellett az illóolajok a bőrre is jótékony hatással vannak. Az aromaolajok olyan különleges illóolajok, amelyek nagyon könnyen átjárják a bőrfelszínt, átjutnak a bőr felhámján, bejutnak a vérkeringésbe. Az illatterápia a természetes gyógymódok közé tartozik, emberi szervezetre gyakorolt gyógyerejét tudományosan is igazolták. Az illóolajok rendelkeznek általános fertőtlenítő, vizelethajtó, baktériumölő, gombaölő, konzerváló, görcsoldó és vérbőséget okozó fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, valamint speciális, az adott illóolajra jellemző hatással (nyugtató, relaxáló, stresszoldó).


Nyitvatartás

naponta : 9.00 órától 19.00 óráig a termálfürdő új wellnesz részlegén
 

Árak:


6,60    EUR / 15 perc
13,20  EUR / 30 perc
19,80 EUR  / 45 perc
26,40 EUR  / 60 perc

Hagyományos pedikűr 

tökéletesen eltávolítja az elhalt, megkeményedett hámréteget a talpról

Manikűr

Árak:


Teljes pedikűr          11,00 EUR
Teljes manikűr           8,00 EUR
Japán manikűr          10,50 EUR
Csak körömnyírás      2,50 EUR
Lakkozás                     2,60 EUR

 

Bővebb információ és időpont egyeztetés:
+421/903 35 35 90 - Both Miklós fő masszőr

A wellness részlegen kötelező a papucs viselése!

Csak készpénzt fogadunk el!