Fínska a infra sauna
Fínska a infra sauna
Fínska a infra sauna
Fínska a infra sauna
Fínska a infra sauna

FINN ÉS INFRASZAUNA

Finn és az infraszauna nem üzemel!

FINN SZAUNA

(95- 100°C) Ha rendszeresen meg tudjuk oldani, a szaunázás tényleg csodákra képes. A legjobb csöndben, nyugodtan lazítani, miközben a forróság elvégzi a takarítást rajtunk és bennünk. A jó hangulat és a feszültségek oldódása mellett kedvezően befolyásolja bőrünk állapotát, edzi a szív- és vérkeringési rendszerünket, segít az izmok ellazulásában, a salakanyagok kiürülésében és nem utolsó sorban nagyon jó regenerálódási lehetőség.

 

A szauna használatát a pénztárnál kérjük bejelenteni!

Nyári időszakban a szauna nem üzemel!


INFRASZAUNA


Az infraszauna használata – alapvető javaslatok

Mit érdemes tudni az infraszauna használatáról?

Vannak alapvető tanácsok, melyeket érdemes betartani az infraszauna használata közben. Ha tovább olvassa cikkünket, akkor megtudja, melyek ezek.

    Aki először ül be egy infrakabinba, annak célszerű alacsony intenzitással és rövid idővel kipróbálni, aztán ha bírja, fokozatosan lehet növelni a hőmérsékletet és az időtartamot. Általában 30-55°C-on 30-40 percet optimális tölteni a szaunában, persze ez egyénenként változó lehet.
    Általánosságban elmondható, hogy aki kipróbálja, egyből megszereti az infraszaunát, ám ha valaki a használata közben rosszul érezi magát, azonnal fejezze be.
    Száraz testtel üljünk be a kabinba.
    Ha valakinél az infraszauna ajtaja bezártság érzetet okoz, nyugodtan kinyithatjuk azt és használhatjuk úgy is.
    Az infraszauna használata során ügyelni kell arra, hogy a szervezetből ne távozzon hirtelen túl sok ásványi anyag, azaz figyeljünk oda a pótlásra.
    Szaunázás előtt és után mindig igyunk bőséges folyadékot (legjobb az ásványvíz vagy a zöld tea). Szaunázás közben leeshet a vérnyomás és az erős verejtékezés miatt is szükség van a folyadékutánpótlásra
    Az infrakabin használatakor mindig terítsünk magunk alá egy törölközőt, ami felfogja az izzadságot.
    Szaunázás után minden esetben ajánlott azonnal lezuhanyozni, ugyanis a verejtékezéssel távozó méreganyagok könnyen visszakerülhetnek testünkbe, ha nem távolítjuk el.